вторник, 2 октомври 2012 г.

Интервю с Дженифър Морисън!



MSN TV: Ема ще се опита ли да получи попечителство над Хенри?
Джен: Да, разбира се. Макар че в последния епизод на предния сезон видяхме, че и двете с Реджина обичат Хенри и са готови на много, за да бъде щастлив, дори на временно примирие. Така че за момента Ема няма да предприеме нищо, но това не означава, че не желае да се бори.

MSN TV: Какво ще ни кажеш за премиерата на сезон 2?
Джен: Боже мой, случиха се толкова много неща! дори не знам откъде да започна (смях). Ние просто продължихме от там, където всичко свърши - хората вече си спомнят кои са и какви са техните истински самоличности. Има наистина забавна сцена, в която хората се противопоставят на Реджина, понеже тя е причинила всичко това и всички са живели в паралелен свят за 28 години. Оформят се две групички - тази, която иска отмъщение на всяка цена и друга - която иска да Реджина да бъде наказана, но както е справедливо, а не по законите на улицата. Любопитното е, че това ще доведе до много странни конфликти между много от познатите ви герои.

MSN TV: Сега като всички знаят истината, ще има ли промяна за Ема, Мери Маргарет/Снежанка и Дейвид/Чаровния?
Джен: Да, разбира се, всичко се променя драстично. Без проклятието всички помнят кои са, което отваря цял свят от нови емоции. В първия сезон Снежанка беше емоционалната и водачката, а в Сторибрук е скромна учителка. Сега тези две личности са се преплели. С Ема обаче се случва най-интересното. Първо я оставихме в Сторибрук като жена, която е повярвала в магията и всичко останало, но това не значи, че ще приеме наученото просто така. Определено ще има много и различни емоции, а няма всичко да си мине гладко и просто така.

MSN TV: Ще видим ли какво се случва с Ема преди да дойде в Сторибрук и след като е напуснала света на приказките?
Джен: Да, но дори за мен ще е интересно, защото аз няма да играя себе си (смях). Ще видим как се променя Ема и как започва да гледа твърде песимистично и скептично на всичко, което се случва около нея. Никой никога не е бил добър с нея в миналото с изключение на Мери Маргарет в Сторибрук, но сега, когато знае истината определено ще ѝ бъде трудно да си представи Мери като нейна майка. Ще видите как се справя и с романтичните връзки, но дотогава има време. Все пак е интересно да разберем как ще премине през всичко това.

MSN TV: Кой епизод ти е любим?
Джен: Ами не мога да кажа, че имам любим епизод, защото има епизоди, в които ми харесва определена сцена, а има и сцени, които не ми харесват толкова, но са много добри като емоция или просто са необходими, за да направят свръзка с действието. Ти трябва да играеш и в двете като актьор, затова не може да имаш пристрастия иначе сцената няма да се получи добре. Обаче за мен най-хубавия епизод до момента е епизод 5 от втори сезон, в който аз не участвам (смях), но пък участвам в предния и появата на капитан Кук е нещо уникално.
А и в епизод 6 много-много не участвам, защото ще видим историята на Ема и как е стигнала до Сторибрук.

****  Превод: Свилен Димитров
Моля ако използвате този превод посочете източника! Уважавайте труда на преводача!!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар