вторник, 2 октомври 2012 г.

Официално описание на четвърти епизод "Крокодилът"!




"Крокодилът" - Отвращението на Бел към жаждата за сила на Г-н Голд стига своя край и тя заплашва да го напусне, ако не промени злите си начини за саморазправа. Джуджетата се захващат за работа и опитват да намерят вълшебен прашец в мините на Сторибрук. Събирането със стар познат може да бъде разрушително за Бел. Междувременно, обратно в Приказния свят, Румпелщилцхен опитва да спаси съпругата си, Мила, за да не бъде отвлечена от група безмилостни пирати.

Участващи актьори: Дженифър Гудуин като Снежанка/Мери Маргарет, Дженифър Морисън като Ема Суон, Лана Парила като Злата кралица/Реджина, Джош Далас като Чаровния принц/Дейвид, Емили де Равин като Бел, Джаред Гилмор като Хенри Милс, Меган Ори като Червената шапчица/Руби и Робърт Карлайл като Румпелщилцхен/Г-н Голд


Гостуващи актьори са: Лий Аренберг като Сърдитко/Лийрой, Барбара Харши като Кора, Колин О'Донахю като Килиан Джоунс, Дейвид Пол-Гроув като DOC, Фаустино ди Бауда като Сънливко, Джефри Кейзър като Глупи, Майкъл Колеман като Щастливко, Мик Макарио като Срамежливко, Себастиан Уилкистан като малкият Бейлфайър, Рейчъл Шели като Мила, Рейнол Рейнлодсън като жена от селото, Ерик Кийнълсайд като Мор/Сър Маурик, Кристофър Гаутиер като Уилиям, Челси Търнър като сервитьорка в механата и Райън Хесп.


****  Превод: Симона Панчева
Моля ако използвате този превод посочете източника! Уважавайте труда на преводача!!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар