петък, 27 юли 2012 г.

12 малки спойлера за сезон 2 на "Имало едно време"!!!




1. Сър Ланселот (Синкуа Уолс) ще се появи в поне два епизода на "Имало едно време". От екипа на сериала издадоха, че ще го видим в трети епизод от втори сезон!
2. В момента се провежда кастинг за ролята на Капитан Кук. Той ще ни бъде представен в четвърти епизод - ще има английски акцент и ще остане в сериала за няколко епизода. Капитан Кук е описан като "отмъстителен, страховит, готов да победи и унижи всичките си врагове".
3. Животът е мехурчета под водата и арабските нощи са повече от горещи. Продуцентите Китсис и Хоровиц потвърдиха, че ще видим Ариел, Джафар и Аладин в наближаващия втори сезон.
4. Продуцентите също потвърдиха, че има голяма възможност заедно с Капитан Кук да видим и Тинкърбел в сезон 2.
5. Като гост в четвърти епизод с Капитан Кук ще видим Майла - жена, която прекарва времето си в механата в селото си и е отегчена от това да е съпруга и майка. Жадна за приключения тя се присъединява към банда от крадци.
6. В епизод 4 е Бийман.Той е крадец, който прави сделки с откраднати антики. Има информация, че героят му може да се появи в повече от един епизод.
7. Какво ще стане с нашия човек Август (Пинокио)? Потвърдено е, че ще разберем какво се е случило с него.
8. Ще видим ли отново Злодеида? Продуцентите потвърдиха, че не помнят да са виждали тялото й след като Ема я е "убила"...
9. Чаровния принц е истинското име на принца, нали? Според Снежанка е, но Хоровиц потвърди, че във втори сезон ще разберем истинското му име.
10. Както Бейли Мадисън потвърди в туиутъра си малката Снежанка ще се появи във втори сезон. Изглежда, че ще я видим още в началото, тъй като Бейли е на снимки във Ванкувър само седмица след началото на снимките на сериала.
11. Потвърдено е, че темата на сезон 2 ще бъде "Разкаяние и изкупление"!
12. Продуцентите издадоха, че може би в бъдеще ще има пътешествие до магическата страна на Оз, но не е предвидено за сезон 2.

**** Превод: Ахинора Бориславова 


Моля ако използвате този превод посочете източника! Уважавайте труда на преводача!!!


Няма коментари:

Публикуване на коментар