сряда, 25 юли 2012 г.

Интервю с Меган Ори - Руби/ Червената шапчица!!!



В интервюто си за Comic Con 2012, Mеган Ори сподели "Мисля, че имах много добра представа за това какви са Руби и Червената шапчица индивидуално, когато сезона започна. Очевидно научихме повече за историята и живота й, но мисля, че ядрото на това, което е тя всъщност беше последователно. В края на първи сезон, след като разбра каква е всъщност тя се опитваше да се чувства комфортно в кожата си и да разбере смисъла на това и мисля, че сега, когато имаме магия и тези двойни герои всичко ще бъде много различно. "
Това, че магията се върна означава ли, че Руби трябва да се притеснява за следващото пълнолуние?
Меган: Това е най-големият ми въпрос и мисля, че и на всички във Сторибрук. Какво ще се случи? Сега, когато имаме магия и Руби и Червената шапчица се осъзнават една друга мисля, че ще разберем какво означава това за Сторибрук и как ще изглежда. Много съм развълнувана да изследвам това и да разбера какво ще бъде, какво ще напишат.
Един аспект от живота на Руби / Червената шапчица, Меган се надява да бъде изследван и това е приятелството между Червената шапчица и Снежанка.
Меган: Обичам връзката между Червената шапчица и Снежанка. Това е едно от любимите ми неща. Толкова се радвам, че го написаха по този начин - толкова мило и сладко. Толкова е хубаво да го имат. Предполагам, че ще пренесат във втори сезон спомените им една за друга. Чувствам се сякаш има толкова въпроси, които оставихме без отговор. Любопитна съм какво се случи след като Снежанка ме отведе и избягахме в пустошта - след това ни видяхте заедно, но доста по-късно. Какво ли се е случило през този промеждутък?

 **** Превод: Ахинора Бориславова 


Моля ако използвате този превод посочете източника! Уважавайте труда на преводача!!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар