сряда, 18 юли 2012 г.

Интервю с Джош Далас от Comic Con 2012 - "Пази си гърба Реджина" !!!






След финала на "Имало едно време" през май, зрителите бяха изненадани да видят, че проклятието, което отне спомените на всички и ги изпрати в Сторибрук е развалено и не просто така, а изглежда, че и магията се завръща в този свят. Двамата герои, които са може би най-засегнати от тази промяна са Снежанка и Чаровния принц, които имаха флирт като Мери Маргарет и Дейвид, но нямаха шанса или възможността да си спомнят кои са всъщност - до сега.
На конференцията Comic Con 2012, Джош Далас беше попитан какво означава тази промяна за звездната двойка в "Имало едно време" и отговора му беше следният:
"Мисля, че промените ще засегнат всички герои в шоуто, тъй като проклятието беше развалено. Далас също така добавя "Магията дойде в Сторибрук. Той си спомня стария си живот, спомените и емоциите си от него. Той си спомня кой е всъщност в ядрото си, което си мисля, че винаги се е борело да излезе от Дейвид, но заради проклятието не е било възможно."
Завръщането на Чаровния принц няма да го накара да забрави какво се е случило в досегашния му живот в Сторибрук. "Чаровния принц ще си спомни всичко за Дейвид и за това, което е преживял, както и, че е наранил жената, която е обичал. Това няма да го остави намира. Дейвид е мъртъв. Чаровния принц е отново тук. И Реджина има много неща за които да отговаря." Джош разкрива "Дейвид винаги ще е жив в сърцето му и той ще си спомня всички емоции, които е имал като него и какво не е можел да направи заради проклятието. Не е можел да бъде почтен. Не е можел да бъде истински. Не е можел да бъде откровен. Не е можел да се бори за това в което вярва и това, което обича и последиците от това са, че е наранил жената, което е обичал. Но такова е било проклятието, а сега то е развалено и Чаровния принц е отново тук."
Спомените за действията на Дейвид определено ще разочароват Чаровния принц, когато си спомни всичко - "Той е наранил жената, която обича повече от живота си. Разбира се, че ще е разочарован. Ще бъде съсипан, защото действията на Дейвид не са като действията на Чаровния принц и това ще е причината, поради която той ще бъде толкова ядосан, защото това е нещо, което Реджина му е причинила - на него, на тях и на връзката им. Мисля, че ще има разплата." обяснява Джош.
Динамиката на Снежанка и Чаровния принц е нещо, което изглежда, че Джош Далас определено е намерил и тяхната първа среща е един от любимите му моменти от сезон 1. "Заобичах ги когато за пръв път отидохме и видяхме как Снежанка и Чаровния принц се срещнаха за първи път, как Чаровния принц получи това име, как тази любов разцъфтя. Много ми хареса основата на този герой. Колкото повече наближава сезон 2, толкова повече нямам търпение да изследвам тази семейна динамика между Ема, Хенри и Снежанка и също така да открия повече за Снежанка и Чаровния принц и произхода им, а също и за връзката им в различните точки на времето. Разбира се винаги ще имаме ретроспекции и ще виждаме повече за миналото на героите. Така че нямам търпение да задълбаем надълбоко, а и да видим Чаровния принц в Сторибрук и как ще реагира на това."  споделя Далас.
Друга връзка, с която сега Чаровния принц ще трябва да се справя е понятието, че сега е баща на Ема и има внук Хенри. "Това е едно от нещата за които наистина нямам търпение да изследвам през целия втори сезон - факта, че Ема е негова дъщеря. Тя е пораснала. Пропуснал е цялото й детство. Той има внук. Никога преди не е бил родител. Никога не е имал тази възможност така че сега ще трябва да се справи с това, а също и с Реджина." казва Далас. А дали някога ще разбере, че Джепето е излъгал като му е казал, че може да премине само един човек през портала? "Възможно е, но не мога да ви кажа дали ще се случи. Мисля, че Еди и Адам са гении и превеждат шоуто през толкова много посоки така че всичко е възможно."
Но с вероятностите за сезон 2 има едно понятие, което се повтаря многократно от Джош Далас - Реджина трябва да си пази гърба. "Реджина има много неща за които да отговаря, а Чаровния принц е ядосан." разкрива Далас. 


 **** Превод: Ахинора Бориславова 

Моля ако използвате този превод посочете източника! Уважавайте труда на преводача!!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар