вторник, 14 август 2012 г.

Джош Далас за предизвикателството да играе Чаровния принц и Дейвид!!!

 

Звездата от "Имало едно време" има уникалното актьорско предизвикателство да играе различни версии на героите си - в Сторибрук и в Приказният свят.
Джош играе обичаният от Снежанка, Чаровен принц и пребиваващият в Сторубрук герой - Дейвид. Когато проклятието беше развалено в края на първи сезон Дейвид си спомни, че всъщност е Чаровния принц, затова е възможно повече да не видим неговата "Дейвид страна".
В интервю Джош сподели перспективите си:
"По-голямото предизвикателсво е, че двама различни герои живеят в две различни емоционални страни. В случая Чаровния принц е прям, уверен, откровен и смел. Дейвид е точно обратното - той е слаб, объркан и изгубен затова използвах сценария, за да проуча двамата герои по отделно."
Джош също така каза, че ще се опита да изиграе Чаровния като истинско човешко същество, а не олицетворение на фантазията на всяко момиче за Чаровния принц: 
"Реагирам положително на това, че нашият "чаровен принц" изобщо не е принц. Той е обикновен овчар и обикновен мъж. Аз съм нормален човек. В реалния живот се стремя да постъпвам правилно спрямо всички и истински да държа на ценностите си."
Също така в реалния живот Джош е повече от щаслив да носи работата си вкъщи като се има предвид, че се среща с колежката си Дженифър Гудуин. На въпрос как работи чара му в реалния живот Далас отговаря:
"Обичам да купувам цвята за дамите."
Джош също така беше попитан какъв би бил щастливия край за него и отговора му беше следния:
"Надявам се да е директния, да имам семейство, да създавам свои филми и ТВ сериали, както и да имам "щастлив" в "заживели щастливо оттогава насам."


**** Превод: Ахинора Бориславова
Моля ако използвате този превод посочете източника! Уважавайте труда на преводача!!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар