събота, 18 август 2012 г.

Интервю с Лана Парила!!!






Какво мина през ума ви, когато прочетохте сценария за пилотния епизод? Беше ли това проект от който незабавно да искахте да сте част? Имаше ли момент в ранното заснемане на епизодите, в който осъзнахте колко голямо ще стане шоуто?
Лана: Прочетох сценария на пилотния епизод и се почувствах влюбена в този проект. Аз повярвах  в това шоу и се надявах, че и другите ще направят същото и те го направиха. 

Фен обществото на това шоу нараства с впечатляващо темпо - забелязахме по броя на влизанията дневно в нашият фен сайт. Как се чувствате за цялото това “Evil Regal” на феновете, което се разви толкова бързо?
Лана:
Обожавам
the Evil Regals! Общувам с тях доста често в туитър и те направиха толкова прекрасни неща. Просто започна този култ на феновете, което е невероятно. Много от тях се превърнаха в добри приятели. Когато бяхме в застой те дойдоха при нас с това нещо Evil Regal “Get Healthy Challenge” и много от тях бяха отслабнали, затова аз реших да скоча на борда и да престана да пуша. Виждам как моите Evil Regals оздравяват и си мисля, че е добре и аз да направя същото. 

Много от фен сайтовете определят сцените ви с Робърт Карлайл и Дженифър Морисън като главните акценти в шоуто. Изглежда имате фантастична химия и с двамата актьори.  На какво разчитахте, докато заснемахте сцените на конфронтацията на Реджина с г-н Голд и Ема?
Лана: Мога да кажа Глен Клоуз във "Фатално привличане" със сигурност. Сърцето ми се разбива за жена, която е толкова отчаяна и самотна. Нейната героиня е много по-сложна от моята, но тя свърши много красива работа и ме накара да залитна. Докато работех върху Реджина гледах изпълнението й. Не знам защо, но продължавам да виждам лицето й в съзнанието си и филмът продължава да върви пред очите ми. Знаех си, че креативният ми източник иска да ми каже нещо с този филм, затова започнах да го гледам и взех много от героинята на Глен - Алекс. 

С какво се забавлявахте най-много, докато играехте двете героини? 
Лана: Винаги разказвах две различни истории в един същи момент.

Имате ли някакво влияние върху костюмите, които носите?
Лана:  Едуардо Кастро свърши фантастична работа с всички наши костюми! Те определено се вписаха в моето изпълнение. Мога да почувствам как героините оживяват, когато облеча костюмите. 

Можете ли да опишете Реджина и Злата кралица с три думи?
Лана: Злата кралица е много сложна, емоционална и избухлива мошеничка. Реджина е самотна, тъжна, заплетена жена с корупционни тенденции. 

Можете ли да ни кажете за избора ви на глас за всяка героиня? Някога смесвали ли сте ги? 
Лана: Исках да подходя различно към всяка героиня. Исках гласа на Кралицата да има дълбок резонанс и свобода в тялото й. Те я ожесточена, смела жена, която изпълва цялата стая още с влизането си. Беше много важно да работя върху тялото и гласа на Кралицата. С кметицата Реджина всичко е много пресметнато. Тя е стоик, политик. Тя сдържа емоциите си, което изисква по-малко от езика на тялото и повече хитър, интелектуален подход, за да предизвикаме обстоятелствата. 

Бихте ли искали да видите Реджина да има свой приятел / съюзник в сезон 2? Ако отговора е да - кой да е той? Мислите ли, че тя трябва да работи с Ема против Румпелщилцхин? 
Лана: В края на сезона оставиха Ема и Реджина на една и съща страна, така че ще видим какво ще стане.

Какви са страховете и надеждите ви за наближаващия втори сезон? 
Лана: Вярвам, че Реджина е една "душа без късмет" с добро сърце в ядрото си и искам да видя изкупление за нея в един момент,  но не прекалено бързо.  Интересно е да се види как ще спаси връзката си с Хенри, когото тя обича истински. Сигурна съм, че ще използва магия, за да намери начин да си го върне и вероятно, за да разруши г-н Голд. Развълнувана съм да видя какво ще се случи между Румпелщилцихин и Злата кралица, както съм сигурна, че много също са


**** Превод: Ахинора Бориславова
Моля ако използвате този превод посочете източника! Уважавайте труда на преводача!!!



Няма коментари:

Публикуване на коментар