събота, 4 август 2012 г.

Интервю с Лана Парила за героинята й Реджина Милс във втори сезон на "Имало едно време"!!!


След събитията във финала на първи сезон на "Имало едно време", магията се завърна в Сторибрук, както и динамиката - включваща особено Реджина Милс и как тя може да се държи, когато има магия наоколо - държанието й може да се промени. Но това не е приоритет за Реджина -  "Както видяхме на финала тя изгуби Хенри, затова ще става въпрос да си го върне, за нея, как ще направи това - ще трябва да го разкрием" каза Лана за KsiteTV. "Но имаше самодоволна усмивка на лицето й в края, беше щастлива да види завръщането на магията. Сигурна съм, че тя ще намери начин да използва магията, за да си го върне обратно в един момент."
Още когато е приела ролята на Реджина, Парила е знаела, че това няма да бъде едномерна героиня "Знаех още в началото, от пилотния епизод, че злото идва от по-дълбоко място." разкрива тя. "Никога не съм губила това. Имах собствена история, която ме водеше през този сезон, докато не стигнахме до 18-ти епизод. Въпреки, че тя не беше много далеч от това, което видяхте в епизода "Момчето от конюшната". "Знаех, че истинската й любов е била убита. Не знаех кой или как го е направил, но знаех това дори преди да се явя на прослушването, което е някак странно." обяснява тя. "Спомням си, че когато започнахме да снимаме пилотния епизод бяхме във Ванкувър и говорех с Еди и Адам и им казах "Знаете ли, имам чувството, че истинската й любов е била убита." - те ме погледнаха и ме попитаха "ОТ КЪДЕ ЗНАЕШ ТОВА?!", отговорих им "Какво имате предвид?", а те ми казаха "Точно натам отиваме." Първоначално искаха да разкрият това във втори епизод, но взеха умното решение и изчакаха. Бях много щастлива, че изчакаха, защото означаваше много повече, когато видяхме от къде произлиза болката й." казва Парила.
На Comic Con 2012, Парила сподели, че е много развълнувана да види историята на "Джак и бобеното стъбло" като добави, че дори иска да присъства на снимачната площадка докато я заснемат. От историите, които все още не са планирани или обявени Лана сподели, че би искала да види Урсула от "Малката русалка" - "Аз абсолютно обожавам Урсула. Продължавам да ги питам дали може да я изиграя. Имам предвид, че щом Румпел може да изиграе Звяра защо Злата кралица да не може да изиграе Урсула? Нали? Така че ще видим." споделя тя.
Една от приказките разказни в първи сезон беше тази на Лудия шапкар изигран от Себастиан Стан. Героят му и Реджина имаха интересни взаимоотношения. Възможно ли е да видим Лудия шапкар и Реджина отново заедно във втори сезон? "Надявам се. Наистина обичам да работя със Себастиан Стан. Мисля, че е много талантлив. Той има няколко проекта, които наближават и не знам дали ще имаме късмета да го видим и не знам дали ще можем да работим с него толкова много, но да се надяваме, че ще можем, защото той беше страхотно допълнение към каста и е толкова интересен и мистериозен. Тези двама герои имат доста неща, които да си изяснят."
Да си толкова погълнат от героя си често кара актьорите да се учат от тях. Дали Лана е научила нещо от Реджина? "Научих се какво да не правя." казва Парила смеейки се. "Ако имам деца един ден, определено не бих искала да съм такава майка. Въпреки това ще кажа, че тя много дълбоко обича Хенри и знам, че е така - това е избор, който съм направила още в самото начало. Как тя изразява любовта си е друго нещо. Мисля, че във втори сезон тя ще работи върху това. Мисля, че ще има голямо израстване за Реджина в сезон 2." казва Лана.
Преди да видим израстването на Реджина със сигурност ще има разплата на пътя й. Сега, когато кротката Мери Маргарет си спомня, че всъщност е буйната Снежанка, мисли ли Лана, че ще има конфронтация между Реджина и Снежанка? "Сигурна съм." казва тя. "Както видяхме в Приказния свят Снежанка е лошо момиче. Гарантирам, че тя ще се конфронтира с Реджина в един момент. Мисля, че те ще се опитат да я повалят. Не знам колко успешен ще бъде опита им, но със сигурност ще опитат." предполага Лана.

**** Превод: Ахинора Бориславова

Моля ако използвате този превод посочете източника! Уважавайте труда на преводача!!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар