сряда, 12 септември 2012 г.

Какво ще се случи в първи епизод от втори сезон?



Когато за последно оставихме нашите любими герои от "Имало едно време" Ема (Дженифър Морисън) развали проклятието на Злата кралица (Лана Парила). Всички в Сторибрук внезапно разбраха за животите, които са имали в Приказния свят и Г-н Голд (Робърт Карлайл) покри с лилав облак спящия град в Мейн. Е, какво ще се случи на премиерата на 2 сезон?

ABC ни издадоха още информация за сезон 2, епизод 1 "Развалено", включително, че героите ще бъдат много разочаровани, че не са се върнали в Приказния свят веднага. Какво значи това, че "реалността и мита се сливат," като магията, запазена единствено за приказките навлиза в Сторибрук?

"В приказките магията има своето място, но в нашия свят тя може да има необхватни последици" – споделят от ABC. "За да направим нещата по-лоши ... Румпелщилцхен, в борбата си за надмощие за власт с Реджина е въвел магията в нашата реалност."

Разбира се, все още ще виждаме какво става в Приказния свят. "Принц Филип (Джулиан Морис) събужда Спящата красавица Аурора(Сара Болгър), но осъзнава, че той и неговата пътуваща спътница Мулан (Джейми Чънг) ще се изправят пред смъртоносен враг." – съобщиха от ABC
.

Това е ужасно много територия за покриване, при положение, че ни подразниха, че епизодът ще бъде центриран върху Снежанка. Може би това означава, че просто ще има много сцени с Мери Маргарет и Дейвид.


Развълнувани ли сте?

****  Превод: Симона Панчева

Моля ако използвате този превод посочете източника! Уважавайте труда на преводача!!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар