вторник, 25 септември 2012 г.

Официално описание на трети епизод - "Дамата от езерото"!


Ема и Мери Маргарет с помощта на Мулан, Аурора и смелият рицар Ланселот се опитват да намерят портал, който ще ги върне обратно в Сторибрук, но тъмни сили заплашват тяхното безопасно завръщане. Хенри се опитва да говори с Джеферсън, за да го убеди да се събере с дъщеря си. Междувременно в миналото, в Приказния свят, в навечерието на срещата си с майката на Чаровния принц, крал Джордж отравя Снежанка и единствения антидот се намира във водите на езерото на Дамата от езерото. 

В епизода участват: Дженифър Гудуин като Снежанка / Мери Маргарет, Дженифър Морисън като Ема Суон, Лана Парила като Злата кралица / Реджина, Джош Далас като Чаровния принц / Дейвид,Емили де Равин като Бел, Джаред Гилмор като Хенри Милс, Меган Ори като Червената шапчица / Руби и Робърт Карлайл като Румпелщилхен / г-н Голд.

Гост- звезди: Барабата Хърши като Кора, Алън Дейл като крал Джордж, Сара Болгър като Аурора, Джейми Чънг като Мулан, Себастиан Стан като Джеферсън, Габриел Роуз като Рут, Синкуа Уолс като сър Ланселот и Алиса Сковбай като Пейдж.


****  Превод: Ахинора Бориславова
Моля ако използвате този превод посочете източника! Уважавайте труда на преводача!!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар