неделя, 30 септември 2012 г.

Интервю с Адам Хоровиц и Едуард Китсис!


В навечерието на премиерата на втори сезон, Еди и Адам споделиха с TV Line какво ще се случи във втори сезон.

TV Line: Сега когато жителите на Сторибрук знаят техните истински самоличности, какъв ще е първият им въпрос? 
Еди: Мисля, че първият им въпрос ще бъде "Защо сме все още тук?" Всеки би предположил, че когато проклятието е развалено, те ще се върнат там където бяха, но не се получава така. И сега те имат свобода за всичко. Всички въпроси, които вие си задавате вероятно са същите като техните. Какво ще се случи сега? Можем ли да напуснем града? Кой го направи? Защо го направиха?

TV Line: Ето, че всички са напълно осведомени и за двете си самоличности. Мери Маргарет е Снежанка, но също така може да обучава ученици. 
Адам: Именно, става въпрос за 28 годишното проклятие, което остава толкова истинско, колкото предишните им животи в приказния свят. Да се надяваме, че това ще усложни нещата по доста интересен начин.

TV Line: Ако Ема сега е вярващата и проклятието е вдигнато, какъв е вашият въвеждащ разказ за втори сезон? 
Адам: Част от разказа ще е подобен на възможността на Нуки и как получи могъщество в сериала "Крал на улицата".
Еди: Просто ще вземем назаем от другите сериали.
Адам: Това е отличен въпрос и в много отношения премиерата тази година е като ново начало, което значи, че ще завъртим нещата в различна посока, която ще бъде едновременно позната на зрителите и нова. Основният замисъл на шоуто никога не е бил развалянето на проклятието и връщането на спомените. Става въпрос за много по-мащабни конфликти. Някои от тях бяха представени в предишния сезон, а други планираме да ви представим много скоро. Ще се въртят около главните герои от миналата година, но все пак ще се появят и нови лица. Всичко е в полза на по-дългата история, която се опитваме да ви разкажем, фокусирана върху Снежанка, Чаровникът, дъщеря им Ема и връзката им с Кралицата и Румпел.

TV Line: Има ли някой в Сторибрук, който изгаря от желание да се върне в приказния свят повече от другите?Адам: Всички са много обезпокоени каква роля ще играе магията в живота им.
Еди: Седемте джуджета са чудесен пример. Лирой осъзнава, че повече няма да бъде загубеняк. Той имаше цел (като Сърдитко) да бъде част от кралските стражи. Той е един от героите, който е развълнуван за това какъв е бил преди и да работи над това.
Адам: Също така имаме няколко неща свързани с Руби, които много се вълнуваме да покажем на зрителите.
Еди: Тя е друг пример за героиня, която осъзнава каква е била преди и как това ще й се отрази, а поведението й в Сторибрук ще бъде доста забавно. Тази година ще видите различна Руби.


****  Превод: Мадлен Попова
Моля ако използвате този превод посочете източника! Уважавайте труда на преводача!!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар