неделя, 9 септември 2012 г.

Джош Далас говори за предизвикателствата в "Имало едно време"!!!


Как бихте описали "Имало едно време"?
Джош:
"Имало едно време" е очарователен фантастичен сериал. Смешно и забавно е, но също е и малко странно и различно. Разполага с всички приказни герои, които знаем и обичаме, но омагьосани от Злата кралица да живеят в Сторибрук, Мейн и да не помнят кои са. Това е място, където няма щастлив край и никой не може да го напусне ... Докато новият жител на града не започва да разваля проклятието.


Кой играете вие в сериала?
Джош:
Моят герой, Дейвид Нолан, е също и Чаровният принц. Чарвния е принц, който си цапа ръцете. Той е обикновен човек, може да се бие с меч, докато държи бебе в ръцете си.


Какви са главните разлики между Дейвид Нолан и Чаровния принц?
Джош:
Заради проклятието в Сторибрук, Дейвид прави няколко глупави неща. Той буквално откъснал се от представата за Чаровния принц. Всички качества, които Чаровният принц притежава, Дейвид не може - това е естеството на проклятието. Това означава, че Дейвид не може да бъде почтен, не може да бъде уверен, не може да бъде честен през цялото време и не може да бъде откровен. Той продължава да се поставя  в нелепи ситуации, но всъщност носи Чаровния със себе си. Просто трябва да го изкара от себе си.


Кого предпочиташ да играеш, Дейвид Нолан или Чаровния принц?
Джош:
Обичам да играя и двамата. Предизвикателство е да играеш Дейвид, защото той е омагьосан. Той е много конфликтен и объркан, а това е забавно да се изиграе от един актьор. Той е пълна противоположност на Чаровния, който е уверен човек, който преследва целите си. Дейвид е изгубен и се опитва да разбере къде е мястото му, къде е истинската му самоличност.


 **** Превод: Симона Панчева

Моля ако използвате този превод посочете източника! Уважавайте труда на преводача!!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар