четвъртък, 15 ноември 2012 г.

Официални описания на 2x08 и 2x09!



Описание на осми епизод - "В дълбокото" ("Into the Deep"):

Кора прави всичко по силите си да открадне компаса от Мери Маргарет и Ема в търсенето си на портал към Сторибрук. Междувременно, с цел да предпазят Хенри от друга опасност, Реджина и г-н Голд трябва да поставят живота на Дейвид в опасност, в опита си да го свържат с Мери Маргарет през световете, за да й даде жизненоважна информация, която ще помогне двете с Ема да се завърнат в Сторибрук през портал.

Епизода излиза в България на 26 ноември! 

Гост-звезди са Барбара Хърши като Кора, Колин О'Донахю като Капитан Кук, Бевърли Елиът като бабата на Руби, Сара Болгър като Аурора и Джейми Чънг като Мулан. 


Описание на девети епизод - "Кралица на сърцата" ("Queen of Hearts"):

Кора и Кук се изправят лице в лице с Мери Маргарет и Ема в състезанието си за предпазване на компаса, който ще преведе притежателя си обратно в Сторибрук. От друга страна Реджина и г-н Голд отчаяно се опитват да задържат Кора отвън, но планът, който са вкарали в действие ще убие всеки, който премине през портала - поставяйки също така животите на Мери Маргарет и Ема в опасност. Междувременно в миналото, в Приказния свят Капитан Кук отпътува за Невърленд, където се среща с отмъстителната Кралица на сърцата.

Епизода излиза в България на 3 декември!

Гост-звезди са Лий Аренбърг като Лирой / Сърдитко, Барбара Хърши като Кора, Колин О'Донахю като Капитан Кук, Сара Болгър като Аурора, Джейми Чънг като Мулан, Дейвид Пол Гроув като Док, Фаустино ди Бауда като Сънливко, Джефри Кайзер като Глупчо, Майкъл Колман като Щастливко, Миг Макарио като Срамежливко, Пол МакДжиллион като Рицар на сърцата и Пол Лезенбай като Черният рицар. 

 ****  Превод: Ахинора Бориславова
Моля ако използвате този превод посочете източника! Уважавайте труда на преводача!!!


Няма коментари:

Публикуване на коментар