неделя, 15 юли 2012 г.

Още много спойлери за втори сезон от продуцентите на "Имало едно време"!!!


За въздействието на магията в Сторибрук:
КИТСИС: "Магията, която познаваме винаги идва с цена, а ние я представяме на свят, където не е била никога досега и мисля, че резултата ще е непредвидим. Ще засегне всички този сезон, защото мисля, че това ще бъде много забавно."

Спомените на всички се връщат:
КИТСИС: "Мисля, че нещото за което сме развълнувани най-много е не, че магията е в Сторибрук, а това, че всички си спомнят кои са всъщност. Мисля, че това ще ни даде възможност да изследваме героите по-дълбоко, сега, когато те наистина могат да се справят с грешките в животите си, миналото и бъдещето си."
ХОРОВИЦ: "Едно от нещата, които са интересни за нас да изследваме е това понятие, че само,  защото спомените им са се върнали не означава, че последните 28 години не са се случили. Тези спомени - на Дейвид, Мери Маргарет, г-н Голд, всички тези хора, които са съществували и това, което наистина им се е случило - това са неща с които трябва да се справим."

Ще продължават ли зрителите да виждат ретроспекции?
ХОРОВИЦ: "Това, което можем да кажем е, че шоуто ще продължи да се движи между два свята, както сме го правили от началото. Някои от начините по които правим това могат да се променят или развият, но ще бъдем и в Сторибрук и в Приказния свят."
КИТСИС: "Шоуто, във втори сезон ще израсне и ние имаме много нови и забавни идеи, но няма да бъде напълно различно шоу от това на което хората се радваха в сезон 1".

Снежанка и Чаровния принц осъзнават, че Ема е тяхна дъщеря:
КИТСИС: "Аз мисля, че това, което е интересно е, че имат 28 изгубени години. Освен факта, че всички са на една възраст, ще ги поставим в ситуация в която трябва да се справят с емоционалните последици от това, че дъщеря им е пораснала. Изгубили са бебешките, тинейджърските й и изобщо всички тези години. В същото време Ема е героиня, която винаги е искала да намери родителите си и аз имам чувството, че когато е мислела за този ден не си е представяла, че това ще са Снежанка и Чаровния принц и, че ще бъдат на същата възраст като самата нея."

Кралицата:
ХОРОВИЦ: "...Определено има много натрупана неприязън към Кралицата, заради това, което е направила, но как ще се развият нещата се надяваме да е поне малко изненадващо, защото имаме някои доста интересни елементи, които нямаме търпение да разкрием."

За връзката на Бел и Румпелстилскин:
КИТСИС:  "Що се отнася до романтиката, лично аз мисля, че ако бях само фен на шоуто бих очаквал с нетърпение да видя какво ще стане с Румпелстилскин и Бел. Ще бъда разстроен ако не го направим."
ХОРОВИЦ: "Определено искаме да се справим с тази история. Как ще го направим ще ви уведомим, когато ви уведомим."

 **** Превод: Ахинора Бориславова 

Моля ако използвате този превод посочете източника! Уважавайте труда на преводача!!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар