неделя, 15 юли 2012 г.

Много спойлери за втори сезон на "Имало едно време" от Comic con 2012!!!




ДОБРЕ ДОШЛИ В СТОРИБРУК: На конференцията беше представен видео монтаж на последователността на заглавията от сезон 1 и на няколко от сезон 2. В сезон 2 ще видим Мулан, Спящата красавица и Джак и бобеното стъбло. Междувременно в промоционалното видео с Хенри (Джаред Гилмор) той ни предупреждава, че "Лошите неща продължават да се случват в Сторибрук" и ни показват мистериозна фигура, която прониква в магазина на г-н Голд. След като счупва една витрина мъжът взема една кука и я слага на ръката си. Да, това е Капитан Кук! "Ще срещнете тези хора чрез нашите герои" споделя Китсис, като добавя също - "Искаме да се уверим, че ще научите повече за любимите си герои"!





ИСТИНАТА ИЗЛИЗА НАЯВЕ: Очакват ни големи разкрития в сезон 2, които включват това кой приказен герой е д-р Уейл и самоличността на бащата на Хенри - "Мисля, че вероятно Гуфи ще е бащата на Хенри!" шегува се Китсис. Дженифър Морисън (Ема Суон), която е посветена в тайната за това кой е скъпият татко добавя "Хората ще бъдат много развълнувани да видят как ще се развие тази сюжетна линия, когато всичко се разкрие - със сигурност"!

МНОГО НЕЩА ЩЕ СЕ ПРОМЕНЯТ:  След като магията е отново в Сторибрук - "Тази година шоуто няма да е по-различно от това, което обичахте през последната година"! обещава Китсис. След като все още ще има самостоятелни епизоди, продуцента споделя, че ще изследва по-големи истории, като границата между Истинския и Приказния свят, което включва "Защо определени неща идват и по каква причина се случват" разкрива Хоровиц.

ИСТИНСКИЯ СВЯТ: Героите в Сторибрук може сега да знаят кои са всъщност, но тези животи няма просто да изчезнат. Един от въпросите, които ще бъдат засегнати е "Какво означава това, че са прекарали всичките тези прокълнати години като обикновени жители на Сторибрук?" обяснява Хоровиц.

ГЛАДНИЯТ ВЪЛК: Дали това, че сега жителите на Сторибрук си спомнят кои са всъщност означава, че Руби отново ще се превръща във вълк? Меган Ори (Руби) казва "Дали това е големият въпрос?" и добавя "Това би било много лошо." На въпроса кой би изяла пръв ако можеше да избира Меган Ори отговаря "Д-р Уейл може би. Той не беше особено мил с Руби."

ОБРАТНИЯТ ПЪТ КЪМ ДОМА: Защо приказните герои не намериха пътя си обратно към своя Приказен свят? Китсис отговаря - "Не знаем дали е останало нещо при което да се върнат".

ПОДКРЕПАТА НА ЦАРСТВОТО: Дженифър Гудуин (Снежанка) сподели това за сезон 2 - "Никога не съм се замисляла за блясъка, който има първата двойка в сценария. Но като член на публиката е точно това, което искам да видя."

БАЩА И СИН: "Това, което се случи със сина на Румпелстилскин - Бей определено е един от висящите конци от сезон 1 и ще бъда разочарован ако трябва да изчакаме още един сезон, за да видим какво ще се случи." казва Китсис.

 **** Превод: Ахинора Бориславова 
Моля ако използвате този превод посочете източника! Уважавайте труда на преводача!!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар