понеделник, 6 август 2012 г.

Интервю с Дженифър Морисън!!!


Интервюто с Дженифър е от Comic Con 2012!

"Мисля, че тя ще откачи!" отговаря Дженифър Морисън на въпрос как Ема ще реагира, когато осъзнае, че "Мери Маргарет" и "Дейвид" са всъщност Снежанка и Чаровния принц и те наистина са нейни родители. "Мисля, че тя ще бъде наистина претоварена и откачила. Въпреки всичко тя е оцеляващ и такова е било винаги нейното съществуване - да намери начин да преживее дори и най-трудните обстоятелства, така че определено ще я има тази част от нея, но си мисля, че всичко това е лудост. Лудост е! Тя ще трябва да се справя с нещата, които внезапно са станали такива и мисля, че ще го направи по много реален начин."
Семейната динамика между Ема и нейните родители няма да е единственото засегнато нещо, когато шоуто се завърне - нещата също така ще бъдат различни между Ема и Хенри "Мисля, че ще бъдат драстично засегнати." казва Дженифър. "Ще бъде нанесена вреда, която не може да бъде поправена, а също така Ема ще трябва да се справя с факта, че родителите й са се отказали от нея и ще се опитва да разбере защо, но ще трябва да отговори и на Хенри. Тя го успокояваше и не му вярваше. През цялото време си мислеше 'О, просто ще използвам това като начин да се свържа с теб и да бъда близо до теб', а той е изключително напреднало дете, в смисъл, че той ще има поглед върху нещата в един момент и ще осъзнае, че те са възмутителни. Ще имаме определен размер на милост и прошка, но мисля, че наистина ще има вреда, която няма да може да бъде поправена, със сигурност."
Част от забавлението за Морисън е, че не знае какво следва за героинята й. "Написано е толкова невероятно, че никога не знаеш какво ще стане после. Никога не четем сценария и после да си казваме 'Ами това сигурно ще стане тази седмица, а онова следващата'. Това никога не се е случвало. Всеки път, когато четем сценария нямаме представа какво ще се случи и това е вълнуващото да си актьор, защото всеки път имаш ново предизвикателство, което се изправя пред теб, а много малко време да се справиш с него. Започваш да свикваш с ръба на мястото ти, адреналина на шоуто и с инерцията, която имаш и това на къде те водят сценаристите - нещо от сорта на това да се качиш на вълната и да я обяздиш".  След като Ема е в много отношения мост между двата свята, Морисън често има голяма роля във всеки епизод, въпреки, че понякога има изключения "Просто зависи от епизода." казва тя.
"Има епизоди, които изискват изключително много време, но има и такива по които работя само 2 дни, а след това получавам малка почивка. Просто наистина зависи от ситуацията с дадения епизод. В първия епизод съм в почти всяка сцена, във втория в четири сцени. Има моменти в които зависи от това каква е сюжетната линия... Винаги ще го има елемента Ема в епизодите, но понякога ще е по-малък, а друг път по-голям." споделя Морисън.

**** Превод: Ахинора Бориславова
Моля ако използвате този превод посочете източника! Уважавайте труда на преводача!!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар