понеделник, 6 август 2012 г.

Дженифър Гудуин за това какво следва в "Имало едно време"!!!



 Интервюто с Дженифър Гудуин е от Comic Con 2012!

"Всичко ще се промени." подсказва Джени. "Те наистина ще си спомнят всичко, имам предвид всичко до този момент. Сега ще трябва да съгласуват тези две личности в себе си, тези два живота, които са живели... А ние ще трябва да изиграем сбора от тези герои, които сме играли преди. Също така ще трябва да ги изобразим и разделени в ретроспекциите. Но мисля, че това, което наистина ще се случи в този сезон ще бъде толкова истинско и дразнещо сетивата на зрителите, колкото миналата година, но по напълно различни причини."
"Въпреки всичко Мери Маргарет винаги ще бъде част от Снежанка, но тя е алтернативната Снежанка." отговаря Гудуин на въпрос дали кротката учителка ще бъде по-смела срещу Реджина в сезон 2. "Снежанка е истинската й идентичност. Сега Мери Маргарет се интегрира към Снежанка и това ще й повлияе (на Снежанка), но тя определено ще бъде много по-хармонична отколкото Мери Маргарет е била и следователно - да, ще бъде в много по-силна позиция срещу Реджина."
Дали това означава, че тя ще тръгне да й отмъщава? "Мислила съм много за отмъщение, защото аз - Джени, бих била изпълнена с толкова много омраза, гняв и ненавист към Реджина, но нещата в Снежанка са такива, че макар и да е недостатък, тя е толкова добра."
"Стигнахме до такъв момент миналата година, в който Снежанка се биеше с рицарите, че координаторът и директор на каскадьорите ми каза да прережа врата на един от рицарите, на един от тях и аз казах 'Веднага вземам решението, че Снежанка няма да убива никого! В това няма смисъл! Просто не пасва с образа, който сме създали и не мога да си представя, че Дисни биха искали от мен да убия някого.' Мисля, че Снежанка си мисли, че на края справедливостта ще има своя ден и тези хора ще бъдат наказани без да има нужда от твърде много насилие. Правилното винаги побеждава, доброто винаги побеждава и затова не мисля, че тя ще влети в къщата на Реджина с меч, но ще видим." казва Джени.
Още няколко въпроса също са центрирани около това как връзката между Ема и Мери Маргарет ще се промени сега, когато знаят, че са майка и дъщеря "Ще се промени драстично, поради много причини." издава Гудуин. "Едната от тях е, че тези жени са били най-добри приятелки една за друга. И двете са самотници до известна степен и не допускат никого наистина, дори и да е по различни причини, а сега всяка изгуби най-добрата си приятелка. Те няма на кого да се доверят за връзката си сега, защото вече са далече една от друга. Също така мисля, че скоро те ще са много облекчени от това, че са се открили една друга, но ще има големи усложнения от факта, че сега са на една възраст и това, че родителите на Ема са приказни герои, с чиято история е била запозната през целия си живот."
"Мога да си представя, че ще има негодувание и в двата края. Трябва да негодуват, заради изборите, които са направили и заради факта, че са изгубили 28 години в които да се обичат." продължава тя.
А какво ли ще мисли Мери Маргарет / Снежанка, когато се изправи пред факта, че сега е баба? "Тя дори не знае как да е майка." признава Гудуин. "Миналият сезон се опитахме да въведем някои моменти с Ема и Мери Маргарет с известна доза майчина любов. Направихме неща като например как Мери Мергарет иска да храни Ема. Тя винаги прави неща като дъва прането, да се тревожи дали ще остане, което от ден на ден се превръща в опит между майка и дъщеря. Но е интересно, че тя никога не е имала опит като родител по какъвто и да е начин. Тя по някакъв начин е отгледала чуждите деца като учител в начално училище, но сега осъзнава, че семейството й се е разширило с повече от едно поколение, а тя не е имала дори ден в който да държи едно от бебетата си."

**** Превод: Ахинора Бориславова
Моля ако използвате този превод посочете източника! Уважавайте труда на преводача!!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар