петък, 23 ноември 2012 г.

Спойлери!



Някаква информация за това кой герой ще изиграе Итън Ембри?
Официално той ще изиграе мистериозен посетител в Сторибрук.  Неофициално, Ембри пасва на описанието на герой на име Бенет, за който наскоро от екипа на сериала проведоха кастинг – около 30 годишен мъж, съседски тип, който е сладък, чаровен, интелигентен и забавен – или поне на пръв поглед. Всъщност той крие тъмнина, както и да се бори до край за това, в което вярва и (тук е мястото, където нещата стават интересни) да докаже, че начина му на живот е правилният.

Някакво сведение за това кога Капитан Кук ще се срещне отново с Румпелщилцхен?
„Не сме стигнали до там“ казва Колин О‘Донахю за така очакваната му нова среща с Румпел. (Бил е попитан за това докато са снимали десети епизод).
А кой би победил, когато застанат един срещу друг?
„Бих казал, че Кук има предимство, защото играя Капитан Кук, затова няма да се дам на Румпелщилцен!“  казва Колин през смях.

Нещо ново за „Имало едно време“?
Хитовият сериал на ABC направи кастинг за мистериозната роля на Арло – мъж, в своите късни 30 години или ранните 40, който е доста огромен и тежък. (Дали е възможно да става въпрос за друг великан?) Той е мъдър,  здрав и внушителен, излъчва авторитет.

Нещо ново за Ема и Мери Маргарет?
Ема и Мери Маргарет се завръщат! Но както Дженифър Морисън издаде, всички са заседнали в този „пост-апокалиптичен приказен свят“, който поставя Дейвид и Хенри пред  „голямо предизвикателство“  в опитите им да върнат майката и дъщерята обратно.  Големият проблем?  Как да осъществят избирателно връщане.  „Те се опитват да държат Кора и Кук вън. Те са пред дилемата ‘Как да върнем обратно Ема и Мери Маргарет  да задържим там останалите?’ “ казва Морисън.   Дженифър издава също, че „ще има доста голямо изкачване“ в края на епизод девет. Но преди да решите, че има връзка между тези два спойлера, изглежда, че тези четиримата не са единствените, които трябва да се справят с големи проблеми, когато сезон 2 продължи. „ Това, което мога да ви кажа е, че има някои много големи, ексклузивни неща, които наближават за Арчи със сигурност.  Доста е драматично – това мога да кажа. “  издава Рафаел Сбардж. Вярвам, че сценаристите на „Имало едно време“  крият на същото място кодовете за ядрените ракети.“  Но това, което няма да видим скоро е психологът да има поглед върху странните, изпълнени с огън сънища на Хенри. „Все още това не е под радарът ми. Съгласен съм с вас, че има възможност там, но все още не сме стигнали до това. С проклятието, което един вид е отстрани мисля, че има достатъчно работа за Арчи. Всички се сриват!“

 
 ****  Превод: Ахинора Бориславова
Моля ако използвате този превод посочете източника! Уважавайте труда на преводача!!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар