четвъртък, 3 януари 2013 г.

Създателите на сериала издават за отношенията между героите след почивката!


Десети епизод, носещ името "Играта на крикет" ни представя Реджина, обвинена в убийството на един от най-обичаните герои в Сторибрук. Междувременно ще видим как в Приказният свят хората реагират на това дали греховете на Реджина биха могли да бъдат изкупени.
В града се очертава нова заплаха с пристигането на Кора и Капитан Кук. 
"Забавно е да ги видим отново заедно. Мисля, че за нас, те се опитват да разберат новата си роля, да бъдат заедно, да бъдат в Сторибрук и да са родители на Ема при условие, че са на една и съща възраст с нея." споделя Едуард Китсис за Чаровния принц и Снежанка. 
"Първата половина на сезона беше за това да се примирят с върнатите си спомени и всичко това. Сега, когато отиваме по-напред е нещо като "Какво означава да са семейство? Какво означава да са в този свят с тези спомени и с тези нови, странни, семейни връзки и с това какво искат сега?' Какво означава всичко това при тези обстоятелства, които са напълно различни от всичко, което са очаквали?" обяснява Адам Хоровиц.
Извън динамиката на Чаровното семейство създателите на сериала поставят въпроси за романтиката и особено тази, която включва Ема и Капитан Кук, които имаха искри помежду си по-рано този сезон.  "Мисля, че е трудно да се отрече красотата на Кук и мисля, че истинският въпрос е дали той ще премине границата, докато е в Сторибрук и отговорът е не. Китсис разкрива или по-скоро предупреждава, че Кук не е единственият ухажор на Ема. "Ема ще се озове пред няколко избора и си мисля, че в живота има хора, които са правилните за теб, но има хора, които не са за теб, а има и такива, които просто избираш и мисля, че тя ще се изправи пред всичко това." казва той.
"Любовта в живота на Ема през последната година беше Хенри, а тази година ще срещнем човек, в който тя наистина ще се влюби. Така че Кук очевидно е просто радост за окото. Не знам дали тя би се вгледала в него мислейки дали е добър баща за Хенри, но пък може да е забавен във Вегас. Това, което е интересно при Ема е, че сега тя е открила семейството си,  започва да улегва и много от гнева и стените, които е изградила около живота си ще могат може би да бъдат разрушени, но не толкова бързо, колкото на вас ви се иска. Все още не се е излекувала и това включва сърцето й, така че има значение кой ще го спечели" разказва Китсис. С наближаващата любов за Ема дали е възможно да видим как Хенри ще се запознае с баща си? "Би било много разочароващо ако преминем през този сезон и не покажем това. Би било гадно." казва Китсис.
Друга семейна връзка ще бъде показана в първите пет епизода от 2013 г. и това е тази между г-н Голд и неговия отдавна изгубен син - Белфайър. Адам Хоровиц казва, че това ще бъде разгледано "много бързо" и, че Голд е "твърдо решен". 

****  Превод: Ахинора Бориславова

Моля ако използвате този превод посочете източника! Уважавайте труда на преводача!!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар