петък, 28 декември 2012 г.

Интервю с Джош Далас за бъдещето на Чаровните, разкаянието на Реджина и и Капитан Кук!


TV Guide в предишно интервю попита Дженифър Гудуин и Дженифър Морисън същото нещо - беше ли някак странно разделянето от историята, където половината актьори правеха нещо друго и вече не се засичахте с хората, с които работехте толкова много през сезон 1?
Джош: Да, но имаше нещо забавно в това да имаш изцяло нова група от хора, с които да работиш. Въпреки че бяхме разделени ние работехме с една и съща цел, така че се чувствахме сякаш сме заедно през цялото време. Но да, определено беше промяна в сравнение със сезон 1.

Когато Чаровния принц попадна под проклятието на съня първата ми мисъл беше "О, явно Джош си е взел няколко седмици почивка."
Джош: Да, когато прочетох сценария си помислих "О, добре, още едно проклятие на съня. Хубаво е, че съм играл човек в кома в колежа.", което също така трябваше да използвам и в първите няколко епизода от сезон 1.

Капитан Кук и Кора сега са в Сторибрук, но техните противници са Румпелщилцхен и Реджина, което ще ги държи разсеяни. Сега ли е момента за Снежанка и Чаровния принц най-накрая да бъдат щастливи?
Джош: Във всички велики, епични истории винаги има пречки между влюбените през цялото време и особено в нашият сериал. Мисля си, че специално в случая на Снежанка и Чаровния това ще продължи да се случва. Но в този момент сега, когато се събраха и са заедно в Сторибрук е време да подишат и да помислят за това къде са, кои са, каква е била връзката им преди и каква може да е сега, къде принадлежат...

Ще увеличат ли семейството си? Какви последици може да има от появата на още едно чаровно бебе?
Джош: Да. Има много такива въпроси. Разбира се има много неща, които се случва в Сторибрук и с които Чаровните първо трябва да се справят. Освен появата на Кора и Кук имаме нещо друго, което се случва и изисква вниманието на семейството. Има неща, които ще им попречат наистина да си поговорят, но те ще намерят свой начин да го направят и да обсъдят бъдещето си.

Ще започне ли Реджина да съжалява, че е върнала Ема и Мери Маргарет? Очевидно тя направи един великодушен жест, но тя изглеждаше доста обезпокоена, когато Хенри си тръгна с Ема. 
Джош: Реджина е интересна, защото когато става въпрос за Хенри той е единствената й нишка към истинската доброта, единственият й шанс за истинско изкупление. Мисля, че тя ще опита всичко възможно, за да направи Хенри щастлив, но дали ще съжалява за решението си да му помогне да си върне майката и семейството обратно... Може би. Само това мога да кажа.

Ще има ли сблъсък между Чаровния принц и Капитан Кук?
Джош: Може да има... Имам предвид, че Чаровния не се отнася добре с  лъжци и манипулатори - намира това за голяма слабост в хората, а Кук е неприятен герой. Разбира се те все още не са се запознали както трябва, но мисля, че ще има някои интересни неща между тях.

Дейвид Андерс туитна, че е бил държан като "запазено произведение" като Уейл. Ти повярва ли на това? Последния им сблъсък беше след признанието на Снежанка "Бяхме прокълнати!".
Джош: Мисля, че Чаровния смята това за уреден въпрос. Знаете, той е мъж и все още ревнува от това, че Уейл е имал нещо общо с жена му.  Но сега Уейл и Дейвид се разбират. Не мисля, че ще станат най-добри приятели, но д-р Уейл е някой, който може да е много полезен в Сторибрук и ще влезе в употреба след като Кук се появи в града. 

Какво ще стане с шерифската работа сега, когато Ема се върна? 
Джош: Дейвид винаги е казвал, че е поел тази работа само докато тя се върне, защото винаги е вярвал, че тя и Снежанка ще се върнат. Разбира се той е лидер по природа и винаги е там, за да води и затова може би ще видим работа в екип, нещо като "баща и дъщеря шерифи". Той харесва кобура за пистолет със сигурност. (смее се)

Не сте имали ретроспекции от Приказния свят в последно време. Наближават ли такива?
Джош: Да, със сигурност. Не мога да си спомня името на епизода, но скоро ще видите повече от историята между Реджина, Снежанка и Чаровния.
(Бележка от преводача: Вероятно става въпрос за десети епизод, както видяхме от промото за него.)

Джени (Гудуин) ми издаде, че може да има неща от миналото на Чаровния, които ще видим в бъдеще. 
Джош: Да, абсолютно. Ще бъде по-късно в този сезон. Има много неща, които да видим от целият му живот. Имал е брат близнак, което не беше напълно осъзнато в първи сезон - имахме съвсем бегъл поглед върху него и затова може би ще видим повече от историята му с крал Джордж. 

Все още не знаем истинското име на Чаровния. Не казаха ли създателите на сериала, че ще го разберем през този сезон?
Джош: Ще го разберем. Изненадващо е. Изненадващо и очевидно е в същото време, което е малко странно.


****  Превод: Ахинора Бориславова
Моля ако използвате този превод посочете източника! Уважавайте труда на преводача!!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар